Atsitraukite į šoną margaritas, pasityčiotiarita ATVYKO! Šis pasifloros vaisių kokteilis turi aitro, saldaus, gaivaus skonio tradicinės margaritos gerumas dėl pasifloros vaisių, žaliosios citrinos ir agavos. Iraštrių suanglėjusių jalapeños pridėti į svaigalą panašus sudėtingumas ir šilumos be alkoholio. Taip, tai rimtai Gerai!
IR… gaunasi geriau! Tiesiog 4 ingredientai ir 25 minutes reikia, draugai. Leiskite mums parodyti jums, kaip mockarita!
Kaip pasigaminti pikantišką pasifloros vaisių kokteiliuką
Ši „mockarita“ prasideda elementu, kurio trūksta daugelyje maketų: a skonis su į svaigalą panašiu sudėtingumu kad ne tik saldintų vaisių sulčių. Atsakymas? Kepkite jalapeño, kol išorė įgis geros spalvos. Dabar mes įėjome dūminis + aštrus žemė!
Tada mes sumaišyti sudegintą jalapeño užpilkite vandeniu, kad būtų galima užpilti, laimo sultimis – aitrumui, pasiflorų vaisių tyrę be sėklų drąsus tropinio skonio, o agavos – saldumo, kad visa tai subalansuotų.
Pagaliau mes mišinį supilkite per sietelį kad pašalintumėte jalapeno gabalėlius ir sukurtumėte glotnų gėrimą. Rezultatas yra a rimtai skanus pasifloros kokteilis, kuris jaučiasi išgalvotas dar yra paprasta pagaminti!
Tikimės, kad jums patiks šis kokteilis! Tai:
Tart
Vaisinis
Gaivus
Subtiliai aštrus
Greita ir paprasta
& Taip skanu!
Tai puikus gėrimas, kurį galima pasiūlyti be alkoholio vakarėliams, draugauti, atsinešti į kūdikių vakarėlius, atsivėsinti vasaros vakarą ar švęsti Naujuosius be alkoholio.
Daugiau Mocktail receptų
Jei išbandysite šį receptą, praneškite mums! Palikite komentarą, įvertinkite ir nepamirškite pažymėti nuotraukos @minimalistbaker Instagram tinkle. Į sveikatą, draugai!
Porcijos 4 (1/2 puodelio porcijos)
Neleiskite ekranui užtemti
- 1 vidutinis jalapeño, perpjautas per pusę išilgai ir pašalintos sėklos
- 1 puodelis vandens
- 2/3 puodelis pasiflorų tyrė (be sėklų // naudojome šaldytą, atšildytą)
- 1/4 puodelis agavos nektaras*
- 2 Valg žaliųjų citrinų sultys (iš 1 laimo gaunama ~2 šaukštai arba 30 ml)
Įkaitinkite orkaitę iki stiprios kepimo. Padėkite orkaitės lentyną ant pačios viršutinės lentynos, tiesiai po broilerio elementu, palikdami tiek vietos, kad tilptų kepimo skarda. Pasirenkama: išklokite kepimo skardą folija, kad ją būtų lengva išvalyti. Padėkite jalapeños nupjauta puse žemyn ant kepimo skardos ir kepkite 4–5 minutes, atidžiai stebėdami, kol jalapeño išorė pradės pūslėti ir pajuoduoti. Norite, kad jie ~50% sudegtų. Išimkite iš orkaitės ir atidėkite atvėsti.
- Maišytuve sumaišykite vandenį, pasiflorų tyrę, agavų nektarą, laimo sultis ir atvėsusias jalapenjas. Plakite iki vientisos masės, neliekant jalapeno gabalėlių. Paragaukite ir pakoreguokite, jei reikia, įpilkite daugiau pasifloros vaisių arba laimo, kad būtų aitrumas, arba daugiau agavos, kad būtų saldumas.
Norėdami mėgautis, perkoškite į stiklainį ar ąsotį, kad galėtumėte naudoti vėliau, arba perkoškite tiesiai į serviravimo taures ant ledo. Likučiai laikomi 2-3 dienas šaldytuve arba šaldiklyje iki 1 mėnesio. Tai taip pat būtų skanu kaip popsai!
*Vietoje agavos nektaro galite naudoti medų arba klevų sirupą, tačiau tai šiek tiek pakeis skonį. Mums patinka, kaip neutralus agavos skonis leidžia pasifloros vaisiams ir prieskoniams tikrai spindėti!
* Informacija apie mitybą yra apytikslis įvertinimas.
Patiekimas: 1 (pusė puodelio) porcija Kalorijos: 86 Angliavandeniai: 24.5 g Baltymas: 0.5 g Riebalai: 0.1 g Sotieji riebalai: 0 g Polinesotieji riebalai: 0 g Mononesotieji riebalai: 0 g Trans-riebalų: 0 g Cholesterolis: 0 mg Natris: 2 mg Kalis: 119 mg Pluoštas: 0.5 g Cukrus: 17.3 g Vitaminas A: 411 TV Vitamino C: 15 mg Kalcis: 2.6 mg Geležis: 0.3 mg