Kai jūsų vyras prideda žemės riešutų sviesto prie praktiškai visko, ką jis valgo, žinote, kad vedėte tikrą žemės riešutų sviesto bhaktą. Tai mano Pete! Jis uždės žemės riešutų sviestą ant skrebučio, blynų ir net nepradės manęs pradėti nuo savo žemės riešutų sviesto ir bananų sumuštinių. Natūralu, kad žemės riešutų sviesto desertai tapo absoliučiai jo mėgstamiausiais, todėl mane patobulinti šie neįtikėtinai paprasti 4 ingredientų žemės riešutų sviesto sausainiai. Pasiruošę pradėti? Paspauskite mygtuką „Peršokti į receptą“ arba pereiti, kad gautumėte daugiau patarimų ir gudrybių.

Kodėl aš myliu šiuos sausainius (ir jūs taip pat!)
Leiskite man būti sąžiningam, nesu puikus kepėjas. Žinoma, aš galiu tvarkyti paprastus kepinius, pavyzdžiui, kavos pyragus ir galbūt ekologiškai atrodančią galetą virš pyrago. Bet tuos sudėtingus, sudėtingus cukraus sausainius, kuriuos matote visur per atostogas? Neįvyksta mano virtuvėje. Aš paprastai gaminu vyšnių šokolado drožlių sausainius arba paprastą kriaušę. Aš labai mėgstu receptus, kuriems nereikia konditerijos dailės laipsnio, todėl būtent todėl šie 4 ingredientų žemės riešutų sviesto sausainiai tapo vienu iš mano patiekalų.
Šio recepto grožis yra jo paprastumas. Turėdami vos keturis pagrindinius ingredientus, galite skanius sausainius paruošti per mažiau nei 20 minučių. Nėra išgalvotos įrangos, jokių sudėtingų metodų. Tiesiog sumaišykite, kaskite ir kepkite.


Mūsų žemės riešutų sviesto nuotykiai
Pete'as ir aš bėgant metams virto žemės riešutų sviesto žinovais. Mes mėgstame išbandyti įvairius prekės ženklus, kai keliaujame, o iki šiol „Calvé“ žemės riešutų sviestas iš Nyderlandų imasi karūnos. Yra kažkas apie tą Europos požiūrį į riešutų sviestą, kuris tiesiog pataiko kitaip!
Grįžę namo, mes laikomės dviejų patikimų mėgstamiausių: prekybininko Joe kreminio sūdyto žemės riešutų sviesto arba šviežio žemės riešutų sviesto iš šviežios rinkos. Prekybininko Joe versija laimi įperkamumą ir paprastumą. Ingredientų sąraše tiesiogine prasme sakoma „žemės riešutai“ ir viskas. Mes aktyviai vengiame tradicinio parduotuvėje pirkto žemės riešutų sviesto, pakrauto palmių aliejumi ir kitais priedais. Kai gaminate kažką tokio paprasto kaip 4 ingredientų žemės riešutų sviesto sausainių, jūsų žemės riešutų sviesto kokybė tikrai šviečia.


4 ingredientų žemės riešutų sviesto sausainių ingredientai
Šie žemės riešutų sviesto sausainiai, turintys tik keturis paprastus ingredientus, skamba per lengva. Bet prisiekiu, tai viskas, ko jums reikia! Kadangi nėra miltų, jie net be glitimo. Jie taip pat supakuoja šiek tiek baltymų.
- Natūralus žemės riešutų sviestas
- Šviesiai rudas cukrus
- kiaušinis
- Kepimo soda
Tai viskas! Nėra miltų, jokio sviesto ir ilgo ingredientų sąrašo, kurį reikia pamiršti parduotuvėje. Tikriausiai jau turite visus šiuos ingredientus, kad galėtumėte pradėti.
Kaip gaminti žemės riešutų sviesto sausainius su 4 ingredientais
Pradėkite įkaitindami savo orkaitę iki 350 ° F ir kepimo skardos pamušalu pergamento popieriumi. Jei ant jūsų natūralaus žemės riešutų sviesto sėdinčio aliejaus pertekliaus, pirmiausia supilkite. Tada prieš matuodami išmaišykite žemės riešutų sviestą. Tai užtikrina, kad įgysite tinkamą konsistenciją ir neleidžiate jūsų slapukams būti per riebiems.






Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite žemės riešutų sviestą, rudąjį cukrų, kiaušinį ir kepimo soda. Tai padeda naudoti rankinį maišytuvą ar stovėjimo maišytuvą, kad visi ingredientai būtų gerai sujungti. Tešla bus minkšta ir šiek tiek trupinė.




Norėdami pasidalyti tešlą, naudokite sausainių samtelį, tada paspauskite kiekvieną dalį į rutulį rankose, siekdami suformuoti ją į golfo rutulio dydį. Rankų paspaudimas yra geriau nei valcavimas, nes tešla gali subyrėti.
Padėkite formos rutulius ant pergamento išklotos kepimo skardos. Galite palikti juos tokius, kokie yra, arba švelniai išlyginkite viršutinę dalį su šakute už tą klasikinį kryžminio skersinio modelį. Kepkite 10–12 minučių, kol kraštai ką tik nustatys. Nepamirškite per daug, nes žemės riešutų sviesto sausainiai toliau viria šiek tiek ant karštos keptuvės.




Leiskite jiems atvėsti ant kepimo skardos 5-7 minutes, tada perkelkite į vielos stotelę. Būkite kantrūs ir leiskite jiems visiškai atvėsti prieš patiekdami, nes tai padeda tinkamai nustatyti sausainius ir neleidžia jiems subyrėti.


Kodėl šie taip gerai veikia
4 ingredientų žemės riešutų sviesto sausainių paprastumas yra moksle. Natūralūs žemės riešutų sviesto aliejai suteikia riebalų, paprastai esančių svieste, o baltymai padeda surišti viską kartu. Kiaušinis prideda drėgmės ir veikia kaip segtuvas, rudasis cukrus suteikia saldumo ir kramtymo, o tas vienas šaukštelis kepimo sodos suteikia tik pakankamai pakilimo. Jie paprasti ir vis dėlto tobulai!


Puikiai tinka bet kuriai progai
Šie slapukai man daugybę daugybę kartų sutaupė, kai man reikėjo greito deserto arba kai Pete'o saldus dantis reikalavo nedelsiant atkreipti dėmesį. Jie puikiai tinka „Potlucks“, „Bake“ pardavimams ar tik antradienio vakarą, kai norite kažko naminio be šurmulio.
Geriausia dalis? Net tokie nei aš, kaip aš, tokius kaip aš, per pirmąjį bandymą gali įvaldyti šiuos 4 ingredientų žemės riešutų sviesto sausainius. Nėra kreminio sviesto, jokios atšaldytos tešlos, nėra sudėtingų žingsnių. Tiesiog paprasti ingredientai susiburia, kad sukurtų ką nors skanaus.


Saugojimas ir variantai
Laikykite gatavus sausainius hermetiškame inde iki savaitės (nors jie retai trunka taip ilgai mūsų namuose). Taip pat galite pridėti saują šokolado drožlių arba pjaustytų riešutų, jei jaučiatės išgalvota ar norite papildomos tekstūros. Tačiau sąžiningai, jie yra tobuli, kokie yra.
Šie 4 ingredientų žemės riešutų sviesto sausainiai įrodo, kad kartais pati patenkinami paprasčiausi receptai. Kai galite sukurti ką nors tokio skanaus su tik keturiais sandėliukų kabėmis, kodėl reikia apsunkinti dalykus? Pete'as tikrai patvirtina, o name, kuriame aukščiausias karaliauja žemės riešutų sviestas, tai yra pagrindinis patvirtinimo antspaudas.


4 ingredientų žemės riešutų sviesto sausainiai
Išeiga:
16-18
Prep laikas:
5 minutės
Virkite laikas:
10 minučių
Aušinimo laikas:
5 minutės
Bendras laikas:
5 minutės
Skanus žemės riešutų sviesto virtuvė, kurią galite kepti naudodami tik 4 ingredientus!
Ingredientai
1 puodelis žemės riešutų sviesto
3/4 puodelio šviesiai rudojo cukraus
1 kiaušinis
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Instrukcijos
- Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F ir kepimo skardą ištieskite pergamento popieriumi.
- Paruoškite savo žemės riešutų sviestą: Jei ant jūsų natūralaus žemės riešutų sviesto sėdinčio aliejaus pertekliaus, pirmiausia supilkite. Tada prieš matuodami išmaišykite žemės riešutų sviestą. Tai užtikrina, kad įgysite tinkamą konsistenciją ir neleidžiate jūsų slapukams būti per riebiems.
- Sumaišykite viską kartu: Dideliame dubenyje sumaišykite visus 4 ingredientus: žemės riešutų sviestą, rudąjį cukrų, kiaušinį ir kepimo soda. Sumaišykite, kol gerai susimaišysite, naudojant stovų maišytuvą arba rankinį maišytuvą. Tešla bus minkšta ir šiek tiek trupinė.
- Forma: Norėdami pasidalyti tešlą, naudokite sausainių samtelį, tada paspauskite kiekvieną dalį į rutulį rankose. Siekite apie golfo kamuoliuko dydį. Šis rankinis presavimo žingsnis yra labai svarbus, nes tešlos valcavimas linkęs į tai, kad jos subyrėtų. Padėkite formos rutulius ant pergamento išklotos kepimo skardos. Galite palikti juos kaip sklandžius žemės riešutų sviesto sausainius arba švelniai išlyginti šakute už tą klasikinį kryžminio šukės modelį.
- Kepkite: Įdėkite sausainius į orkaitę ir kepkite 10–12 minučių, kol kraštai tiesiog nustatys. Neperdėkite. Jie toliau šiek tiek ruošiasi karštoje keptuvėje.
- Šaunu: Leiskite jiems atvėsti ant kepimo skardos 5-7 minutes, tada perkelkite į vielos stotelę. Būkite kantrūs ir leiskite jiems visiškai atvėsti prieš patiekdami. Tai padeda jiems tinkamai nustatyti ir neleidžia jiems subyrėti.
Informacija apie mitybą:
Išeiga: 16
Pervedimo dydis: 1
Suma už porciją:
Kalorijos: 132Bendras riebalai: 8GSočiųjų riebalų: 2GTrans riebalai: 0gNesočiųjų riebalų: 5GCholesterolis: 12 mgNatris: 114 mgAngliavandeniai: 12GPluoštas: 1GCukrus: 9GBaltymas: 4g
Pateikta mitybos informacija yra tik sąmata.