Mūsų Azijos Cole Slaw su žemės riešutais man primena vieną iš mano šeimos mėgstamiausių salotų, kurias gauname vietiniame restorane. Jis yra traškus, šiek tiek saldus, supakuotas su šviežiais ingredientais ir taip įdaras. Aš tiesiog žinau, kad tau tai patiks.


Tai yra puikus garnyras, skirtas bet kam, bet bet kam, pavyzdžiui, kepsniams ar mėsainiams, tačiau jis taip pat gerai suporuoja su mano lengvai kepamų krabų rutulių receptu ir Havajų česnakų krevetėmis.
Ko jums reikia, kad mūsų Azijos Cole šluotų
- Maži kopūstai: Pagrindinis šio gaivinančio recepto ingredientas. Mes rekomenduojame naudoti traškius žalius kopūstus, o ne minkštesnį variantą, pavyzdžiui, „Napa“ kopūstus.
- Vidutinės morkos: Prideda traškumą, saldumą ir spalvų popą.
- Vidutinis Daikonas ar kiti ridikai: Prideda saldų, pipirinį skonį ir aštrų natą, išskirtinę šioje populiarioje daržovėje.
- Pupelių daigai: Šiek tiek žemiškas su minkštu traškumu. Nors galbūt nerasite pupelių daigų tradiciniame koleslave, jie yra skanūs Azijos salotose ar šlakliuose.
- Kalendra: Viena geriausių šviežių žolelių vasarai! Švieži kalendra puikiai tinka pašviesinti šį šlakelį ir pridėti citrusinių vaisių užuominą.
- Skrudinti žemės riešutai: Galiausiai, skrudinti žemės riešutus yra puikus būdas pridėti pikantišką traškumą prie šio lengvo recepto ar skanių salotų.
Persirengimui jums reikės:
- Nesūdytas kreminis žemės riešutų sviestas: Įprastas sezamo padažo ar padažo pakaitalas, bet ne mažiau skanus!
- Lime sultys: Pridedamas aštraus citrusinių vaisių skonio.
- Kokosų pienas: Tai yra slaptas šio Slaw kreminio veganiško padažo ingredientas.
- Sriracha: Aštrus čili skonis su saldžiu ir rūgščiu smūgiu.
- Košerinė druska: Pridėkite pagal skonį, atsižvelgiant į jūsų pasirinkimą.


Kaip padaryti azijietišką šlakelį
Pirmiausia padarykite Azijos šlako padažą, sujungdami žemės riešutų sviestą, laimo sultis, kokosų pieną, Sriracha ir košerinę druską dideliame maišymo dubenyje. Į šį dubenį pridėsite daržovių, todėl įsitikinkite, kad jis yra pakankamai didelis.
Sumaišykite iki masės, naudodami šluotelę. Paragaukite tvarsčio ir sureguliuokite skonį ir tekstūrą pagal savo skonį.
Nuplaukite ir sausas daržoves.
Nuimkite kopūstų šerdį ir išmeskite.
Kopūstus supjaustykite į plonas juosteles kiek įmanoma smulkiau.
Nulupkite morką ir pažymėkite mandoliną. Smulkiai supjaustykite kalendros lapus. Nulupkite „Daikon“ ir supjaustykite į labai plonas 1 colio ilgio rungtynes.
Įpilstymo dubenį įpilkite susmulkintų kopūstų, tarkuotų morkų, susmulkintų Daikono ir pupelių daigų. Įpilkite pjaustytų skrudintų žemės riešutų ir kalendros. Gerai išmeskite, kol daržovės bus padengtos padažu.
Norėdami gauti geriausią skonį, atšaldykite šlakelį maždaug 30 minučių.


Tai viskas! Tik šiek tiek laiko šaldytuve, šis skanus koleslovas bus pasirengęs mėgautis.


Pakeitimai ir variacijos
- Jei nerandate DAIKON RIDISH Maisto prekių parduotuvėje galima pakeisti ir kitų rūšių ridikėlius, įskaitant arbūzų ridikėlius ar purpurinį Daikoną. Mažesni ridikėliai turėtų būti supjaustyti ilgiausiomis įmanomomis rungtynėmis.
- Jei norite, galite pakeisti raudonas kopūstai Dėl žalių kopūstų, tačiau būkite įspėti, kad supjaustyta spalva linkusi kraujuoti. Savojos ir Napos/kinų kopūstai taip pat gali būti naudojami, tačiau jie nebus tokie traškūs.
- Už šiek tiek kitokį skonį, šiek tiek Aš esu padažas Vietoj košerinės druskos gali būti naudojamas, tačiau atminkite, kad ji gali šiek tiek plonėti.
- Kadangi šiame Azijos koleslovo recepte yra žemės riešutų ir žemės riešutų sviesto, mes nerekomenduojame gaminti recepto be tų ingredientų. Jei nesate žemės riešutų gerbėjas ar turite alergiją, vietoj to galite pasirinkti kvapnų sezamo padažą.
- Pasirenkami garnyrai ar papildymai gali apimti čili aliejaus ar raudonųjų pipirų dribsnius, kad būtų papildomas smūgis, arba baltos/juodos spalvos sezamo sėklos, kad būtų papildomas riešutas ir papildoma tekstūra. Eksperimentuokite kitą kartą, kad sukurtumėte savo originalų receptą!
Kaip laikyti šį Azijos kole šlakelį
Šis traškus Azijos kopūstų šlakelis gali išlaikyti iki 5 dienų, šaldytuve hermetiškame inde. Tačiau laikui bėgant kokybė gali pablogėti, todėl rekomenduojame mėgautis šviežia.


Daugiau Azijos patiekalų
Azijos įkvėpta „Coca Cola“ vištienos sparneliai
Kiaušinių kepti ryžiai
Kinijos burbono vištienos receptas
Vištiena ir kepsnys maišo kepti


Padarykite padažą
Dideliame dubenyje sumaišykite žemės riešutų sviestą, laimo sultis, kokosų pieną, Sriracha ir košerinę druską.
Sumaišykite iki masės, naudodami šluotelę. Paragaukite tvarsčio ir sureguliuokite skonį pagal savo skonį.
Nuplaukite ir sausas daržoves.
Nuimkite kopūstų šerdį ir išmeskite.
Kopūstus supjaustykite kuo smulkiau.
Nulupkite morką ir pažymėkite mandoliną. Nulupkite „Daikon“ ir supjaustykite į labai plonus 2 1/2 cm ilgio degtuką.
Smulkiai supjaustykite kalanto lapus.
Įpilstymo dubenį įpilkite susmulkintų kopūstų, tarkuotų morkų, susmulkintų Daikono ir pupelių daigų. Įpilkite pjaustytų skrudintų žemės riešutų ir kalendros. Gerai išmeskite, kad daržovės būtų padengtos padažu.
Šis Azijos Cole Slawas geriausiai patiekiamas tą pačią dieną, tačiau likučiai taip pat yra geri ir kitą dieną.
Tarnavimas: 1 | Kalorijos: 105Kcal | Angliavandeniai: 9g | Baltymas: 5g | Riebumas: 7g | Sočiųjų riebalų: 1g | Polinesočiųjų riebalų: 2g | Mononesočiųjų riebalų: 3g | Natris: 235mg | Kalis: 291mg | Pluoštas: 3g | Cukrus: 4g | Vitaminas A: 1393Iu | Vitaminas C: 27mg | Kalcis: 43mg | Geležis: 1mg
Susipažink su autoriumi
Sveiki! Aš Kelly!
Rašytojas, keliautojas, gero maisto ir vyno mėgėjas.
Skaityti daugiau

